Mooi en krachtig na borstkanker

Empowering fotoshoot om je leven te vieren

borstkanker survival

Mooi en krachtig na borstkanker

Empowering fotoshoot om je leven te vieren. 

Je bent er, je bent mooi en mag gezien worden.

Nu op de foto? Ik kom nauwelijks mijn bed uit!

Een fotosessie is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je borstkanker hebt, maar toch kan het heel waardevol zijn. Juist nu!


Een prachtig portret kan je helpen om jouw vrouwelijkheid opnieuw te omarmen. Het is heerlijk om een verwen moment te hebben waarbij je in de watten wordt gelegd, opgemaakt wordt en je weer mooi en vrouwelijk voelt. Het mooie resultaat aan de muur zal je elke dag herinneren aan wat voor powervrouw je bent!

Jouw lichaam als kunstwerk

Als jij op zoek bent naar een manier om je borst(en), bovenlichaam of hele lichaam op een artistieke manier vast te leggen en voor altijd te vereeuwigen, dan kan ik je daarbij helpen met mijn Fine Art Nude fotografie. 


Dit is meer dan alleen een fotoshoot maar een unieke belevenis die je gevoel van vrouwelijkheid en je zelfvertrouwen zou versterken. 


Samen zullen we werken aan het creëren van een kunstwerk waar je je comfortabel bij voelt en dat jouw persoonlijkheid en schoonheid weerspiegelt.

Het resultaat zal worden afgedrukt op exclusief materiaal, zodat het nog vele jaren bewaard kan worden en je er elke dag van kunt genieten.


Mijn doel is om een veilige en vertrouwelijke omgeving te bieden, waarin we samen kunnen werken om iets prachtigs te creëren. Als jij geïnteresseerd bent in mijn Fine Art Nude fotografie of een portret dan sta ik klaar om je te helpen en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Jouw verhaal kan het verschil maken:


Het stimuleren van vrouwen om op tijd erbij te zijn en levens te redden!

Fotograaf Perla Michiels

Mijn verhaal

Ik was 19 jaar toen mijn moeder in Mexico voor het eerst borstkanker kreeg. Ondanks dat ik gelovig ben, was ik zo bang om haar te verliezen. 

Gelukkig waren ze heel snel erbij en ging het redelijk goed met haar totdat er 10 jaar later de kanker terugkwam. Ik was net bevallen van een tweeling, het nieuws sloeg in als een boom. 

Er volgden veel operaties door complicaties met de reconstructie. Elke operatie was er een groot risico. Op een moment zei ik tegen haar dat ik graag mijn mama wilde, het maakte me niet uit of ze borsten of niet had. Ze nam de moedige keuze om allebei borsten te laten verwijderen.

Toen ik naar Mexico ging om haar te bezoeken met mijn pasgeboren kindjes, nam ik foto's van haar en mijn kinderen, zodat ze kon zien wat ze had om voor te vechten. Deze foto's bleken later een waardevolle herinnering te zijn van haar strijd tegen kanker.

De dag dat ik zelf een knobbeltje voelde  dacht ik: mocht het ooit fout gaan, dan wil ik graag een mooie foto van mezelf hebben, van mijn lichaam zoals het nu is.Ik ben naar de studio gegaan en foto's gemaakt. Gelukkig waren er cysten, maar je weet het nooit. Ik ben blij dat ik die foto's heb en blijf ik alert met controles.

Ik heb veel geleerd van mijn moeders strijd tegen kanker en ik wil die lessen delen met anderen door middel van mijn fotografie.

Wat kan een fotoshoot betekenen voor je?

  • Een eerbetoon aan je lichaam: Als je voor een ingreep je borst(en), bovenlichaam of hele lichaam op een artistieke manier vastlegt zul je dit voor altijd vereeuwigen.
  • Documentatie van de reis: Kankerbehandelingen kunnen langdurig en uitdagend zijn, met veel ups en downs. Het maken van foto's kan helpen om deze reis te documenteren en een gevoel van vooruitgang en volharding te creëren.
  • Bevestiging van je identiteit: Wanneer je ziek wordt, kan je gevoel van eigenwaarde worden aangetast. Door foto's te maken, kun je ze zich herinneren wie ze zijn en hoe ze eruit zien buiten hun ziekte.
  • Mogelijkheid om te delen: Foto's kunnen worden gedeeld met vrienden en familie, waardoor een gemeenschap van steun en betrokkenheid wordt opgebouwd. Door het delen van foto's kun je je gesteund voelen en minder alleen tijdens deze moeilijke tijd.
  • Toekomstige reflectie: Foto's kunnen een waardevolle bron van reflectie zijn. Later, als de behandelingen voorbij zijn en je je beter voelt, kan het terugkijken op de foto's je helpen om te zien hoe ver je bent gekomen en om dankbaar te zijn voor je genezing.

Mijn missie

Ik wil je graag ondersteunen door middel van fotografie, als je voor, tijdens of na een behandeltraject wilt laten fotograferen. Ik geloof dat fotografie kan bijdragen aan je proces en levensvreugde.


Door middel van een mooie foto kun je je weer mooi en vrouwelijk voelen en je "nieuwe identiteit" omarmen, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt.


Door het delen van foto's en verhalen, kunnen we tijdige controle onder de aandacht brengen en zelfs levens redden!

Welke fotosessie past bij jou?

Fine Art Nude:

Je lichaam als kunstwerk

Het maken van een fine art nude foto om je lichaam te vereeuwigen en de

schoonheid ervan te benadrukken, zodat je altijd een tastbare herinnering

hebt aan je vrouwelijkheid en kracht.

Fotoreportage:

Op weg naar herstel

Het vastleggen van het proces door in je dagelijks leven op bepaalde momenten foto's te maken, zodat je de stappen die je hebt gezet en de vooruitgang die je hebt geboekt kunt herinneren en delen met anderen.

Portret:

Sterk en schitterend!

Een mooie portretfoto na de behandeling, om je vrouwelijkheid en kracht

opnieuw te benadrukken en te vieren dat je deze uitdaging hebt overwonnen.

Fotoproject Onbreekbaar: Het verhaal van kracht en schoonheid na borstkanker

Een persoonlijk project waar ik je foto en verhaal wil delen met een fototentoonstelling als eindresultaat.

Wil je ook empowered worden tijdens een fotoshoot?

Boek dan nu jouw vrijblijvende intake call en ontdek wat de mogelijkheden zijn:


Licht na een donkere periode

Gun jezelf een moment voor jezelf waarbij je gezien wordt als persoon en niet alleen als (ex)kankerpatiënt.

Een podium waar je mag zijn en waar je jouw vrouwelijke kant weer kunt laten bloeien, zelfs tot het punt waarop je jezelf weer sexy voelt.


Deze fotoshoot ervaring kan je helpen om dat te voelen en ervaren!

Een fotosessie kan spannend zijn,
dat snap ik.

Laten we kennis met elkaar maken,

samen kijken of we een match zijn en welke fotoshoot het beste bij jou zou passen.

Nu hoef je alleen een telefonisch gesprek in te plannen.

Testimonials

Ik vond mezelf aantrekkelijk, ondanks mijn nieuwe uiterlijk.

Lieve Perla,

Ik ben nu 1,5 jaar aan het strijden. Dik 150 afspraken verder met artsen en therapeuten.

Ik stapte in een achtbaan en ben pas geleden uitgestapt.

Nu is de tijd van besef, van stilstaan en voelen. Tijd om te rouwen, loslaten en te huilen.

Hoe geef ik vorm aan mijn leven, een leven die nooit meer hetzelfde zal zijn?

De nieuwe ik, de beperkingen en soms ook die angst.

Ik heb nog elke dag pijn en nog elke dag kijk ik in de spiegel en schud ik mijn hoofd.

Ik mis mezelf, mijn vertrouwde ik! Ik ga steeds meer van de nieuwe Bianca houden.

Jouw fotosessie heeft daar zo een belangrijke rol in gespeeld. De foto’s gaven een mooie, kwetsbare vrouw weer.

Ik vond mezelf aantrekkelijk, ondanks mijn nieuwe uiterlijk.

Deze sessie was een lichtpuntje op naar de nieuwe ik. En loslaten wat er is gebeurt.

Jij hebt heel veel rust en inlevingsvermogen gehad.

Dank je wel voor alles, heel veel liefs,

Bianca

portret

De ervaring was een enorme oppepper!

Nadat ik de diagnose uitgezaaide borstkanker kreeg en een pittig traject met het hele pretpakket van chemo’s, operatie en bestraling heb doorlopen kreeg ik een bon voor een fotoshoot samen met andere dames.


En wat was dat een topdag! Perla is een enorm lieve schat die met oog voor detail het beste uit je haalt. Nadat we werden verwelkomd met koffie en lekkere koek werd ik door de visagiste prachtig opgemaakt. Ze slaagde er in het rare pluisje haar dat ik nog had (tijdens de chemo’s de coldcap gebruikt maar toch wel enig haaruitval gehad) tot een acceptabel kapsel te ordenen. Daarna van een heerlijke lunch genoten en vervolgens mocht ik in diverse outfits onder de lampen en heeft Perla met eindeloos veel geduld en mij in allerlei posities plaatsen een serie prachtige foto’s gemaakt.


Het was een heel erg leuke middag waarin Perla mij en de beide andere dames absoluut het gevoel heeft gegeven dat we er nog steeds mogen zijn. Perla enorm bedankt voor je inzet, het was een enorme oppepper!

Ik ben zo benieuwd naar jou en je verhaal. Zullen we kennis maken?