Video Aspect Ratio: 16:9


Laat jezelf met trots zien!

Een mooie profielfoto geeft je zekerheid en meer succes

"Ik sta nooit goed op de foto" wordt eindelijk verleden tijd.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, heb je een nieuwe website of verlang je naar meer zichtbaarheid online? Dan is een goede profielfoto (headshot) een must.


Mensen doen zaken met mensen en willen graag kennis met je maken. Je weet dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Eigenlijk heb je maar een fractie van een seconde om dat vertrouwen te winnen.

Een goede foto maak je samen

Je wilt graag een mooie foto die echt laat zien wie je bent, maar op de foto gaan is niet echt je hobby. Je ziet er tegenop. Dan is het fijn dat je nu op mijn website bent. Ik herken dat gevoel. Ik had ook pijn in mijn buik als ik ooit op de foto moest en was vaak teleurgesteld met het resultaat. Natuurlijk dacht ik dat het aan mij lag en werd er nog meer onzeker van.


Dat schuldgevoel ben ik gelukkig kwijt. Ik weet inmiddels dat je een foto sámen maakt en het is mijn werk als fotograaf om ervoor te zorgen dat we een goed team vormen zodat jij uiteindelijk goed op de foto staat!

Ik neem de tijd voor je

Je bent niet de eerste die de studio binnenkomt met de gedachte: "Ik sta nooit goed op de foto". Maar elke keer lukt het me weer om iedereen met een blij en opgelucht gevoel de studio te laten verlaten. Hoe? Ik neem de tijd om je te leren kennen, je mag jezelf zijn en je wordt aan de hand genomen tijdens het proces zodat de fotoshoot een unieke ervaring wordt. Kortom: je bent bij mij in goede handen. 

Door mijn werkwijze is de fotosessie leuk, ontspannen en snel geregeld.

Een zakelijk portret die je met trots gaat plaatsen

Het is tijd dat je gaat "shinen"! Dat je met trots je nieuwe profielfoto op LinkedIn kunt plaatsen.

Je bent van harte welkom in mijn studio in Almere of ik kom naar jouw locatie om jou, en eventueel je personeel, te fotograferen.

 

Een profielfoto die vriendelijkheid en professionaliteit uitstraalt

De beste versie van jezelf

Je wilt graag jezelf in de foto terug zien, maar wel met een wow-factor! Ik heb veel kennis van het poseren en geef je aanwijzingen die er voor zorgen dat je er op je best uitziet.  

Een fotograaf die jou begrijpt

Door eerst kennis met elkaar te maken, voel je je meer vrij om jezelf te zijn. Is er een gedeelte van je gezicht of lichaam waar je niet zo tevreden mee bent? Dat kunnen we dan bespreken zodat ik daar rekening mee houd. Met poseren en goede belichting kan ik je een handje helpen.

Efficiënt en korte levertijd

Mijn werkwijze zorgt ervoor dat je fotoshoot soepel verloopt. Samen selecteren we je foto's ter plekke en ontvang je die binnen een week. Dus geen gedoe achteraf om je selectie online te kiezen of heen en weer te mailen. Had je de foto eigenlijk "gisteren" al nodig? Vraag naar de speciale mogelijkheden. 

Je foto wordt ook afgedrukt

Een mooie foto verdient ook om in het echt gezien te worden. Je ontvangt van elk geselecteerd portret een mooie afdruk voor jezelf of om die aan een dierbare cadeau te geven. 

Zelfvertrouwen en succes

Een goede profielfoto maakt echt een verschil. Het geeft je meer zelfvertrouwen en dat zul je ook uitstralen. Dat helpt je om meer succesvol te zijn. Je zult eindelijk die foto op LinkedIn of sociale media kunnen plaatsen en daardoor met trots meer actief zijn online. Ook je CV ziet er meteen een stuk beter uit dus je kunt met vertrouwen op die gewenste functie gaan solliciteren

Garantie

Met meer dan 10 jaar ervaring kan ik met een gerust hart zeggen dat je een foto krijgt waar je meer dan tevreden over bent. Niemand loopt ontevreden de studio uit.
profielfoto met bril

Werkwijze Profielfoto

Telefonische kennismaking

Voordat je bij mij op de foto gaat, wil ik je graag leren kennen en horen waarvoor je de foto's wilt gebruiken: LinkedIn, Facebook, sociale media, CV, website of misschien ook voor promotiemateriaal? Zo kan ik je het beste advies geven in je stijl en kledingkeuze. Vervolgens maken we een afspraak.

Bevestiging en details

Je ontvangt een bevestiging van je afspraak samen met handige tips om je voor te bereiden voor de fotoshoot. Door de betaling van de factuur vooraf is de datum voor je gereserveerd!

Fotoshoot

We beginnen met kopje koffie of thee en word je door de visagiste opgemaakt (afhankelijk van het gekozen pakket). Ik begeleid je in het poseren zodat je ontspannen op de foto staat.

Foto's selectie

We kijken direct naar het resultaat. Indien nodig maken we aanpassingen en fotograferen we nog even door. Met speciale software is het selecteren van de foto's heel makkelijk. Ik geef je advies over hoe je de foto's het best kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. 

Speciale actie DEZE MAAND

PROFIELFOTO'S

EXPERT

Om jezelf te positioneren

€ 449,-
€ 279,-

60 minuten fotoshoot

Coaching over poseren

Meerdere kledingwissels

Meerdere achtergronden

Fotoselectie ter plekke

3 digitale foto's bewerkt

Haar & Make-up

PRO

Een goede indruk maken

€ 350,-
€ 179,-

30 minuten fotoshoot

Coaching over poseren

2 kleding wissels

2-3 achtergronden

Fotoselectie ter plekke

2 digitale foto's bewerkt

STARTER

Kort & krachtig

€150
€ 99,-

15 minuten fotoshoot

Coaching over poseren

Geen kledingwissel

1 achtergrond

Fotoselectie ter plekke

1 digitale foto bewerkt

Hoe meld ik me aan voor de speciale Profielfotodag?

Profielfoto's voor bedrijven

Er voor zorgen dat al het personeel op de foto gaat, kan een behoorlijke klus zijn voor een Office Manager. Met mijn werkwijze zorg ik er voor dat dit makkelijker gaat. De foto's worden ter plekke geselecteerd zodat je er achteraf geen extra werk meer aan hebt. 

Als bedrijf is het belangrijk dat iedereen op dezelfde manier op de foto staat zodat er één lijn is die bij je branding past. 


PROFIELFOTO'S OP LOCATIE

Wil je liever dat de foto's bij jullie op locatie worden genomen? Ik neem mijn mobiele fotostudio mee zodat je personeel niet veel tijd verliest. Omdat iedereen na elkaar op de foto gaat, zijn er ook speciale tarieven. 

Wall art, profielfoto's aan de muur

Wat zegt men over de profielfoto's van Perla

Een profielfoto waar je happy van wordt!
Een foto van jezelf is niet snel goed, althans voor je gevoel! Maar als je bij Perla langs gaat, is de kans erg groot dat je er wel happy van wordt! Ze is heel goed in staat om je op je gemak te stellen, komt met leuke en originele ideeën en geeft vooraf tips over attributen die je mee zou kunnen nemen en kleding die slim is om te dragen.


Zelden kreeg ik zoveel leuke reacties op nieuwe foto’s op social media, te danken aan Perla! Hoeveel mensen zie je op LinkedIn met een privé foto waarvan we allemaal denken; "doe maar niet?"  Ik zou hen adviseren: neem contact op met Perla. Ze laat je ‘shinen’!
Desireé Kuperous- The Travel Club
Al mijn onzekerheid werd weggenomen door Perla

Tijdens de fotoshoot werd al mijn onzekerheid weggenomen door Perla. Ze weet precies hoe ze moet spelen met de belichting en het effect tussen de verschillende lenzen. Ze heeft me een paar trucjes laten zien. 


Ik heb vaker een fotoshoot gehad in een lagere prijsklasse maar dat kan ik vergelijken met het maken van een pasfoto: totaal geen service en kwaliteit. 


Kortom: ik heb na maanden zoeken eigenlijk een TOP profielfoto voor mijn LinkedIn en CV. Het is zeker de moeite waard om ook nog eens met mijn gezin terug te gaan naar Perla. Super tevreden over de prijs, service en kwaliteit van de foto's.   

 

Perla is vriendelijk, spontaan en geduldig. 

Anjani Awadhpersad 
Professionele aanpak
Dank voor de foto’s. Een belangrijke stap in de vernieuwing van onze website.


Ik vond de visagiste en fotografe erg aardig en vol goede zorgen.


De aanpak was absoluut zeer professioneel.
Margreet Kwakernaak

Meer reacties van klanten

Prachtige serie voor de website

Op mijn verzoek heb jij voor de website van een klant van mij foto’s gemaakt.


Ik vond het geweldig om te zien hoe je deze mensen op hun gemak stelde en een prachtige serie portretfoto’s maakte. Je nam alle tijd voor hen. Zij zijn, net als ik, erg tevreden over het resultaat. Je professionele aanpak en gedrevenheid was inspirerend om te zien. 

Marcel de Boer-Webdesigner Sensum
Precies hoe ik op de foto wilde
Zeer professioneel en een goede kwaliteit.


Perla laat je er op je best uitzien op de foto's en ze zorgt ervoor dat je je volledig op je gemak voelt.


Ik zou haar zeker aanraden!

Birgitte van Schalm

Mooie portretten voor publicaties!
Perla fotografie ingezet voor een portret voor Het Advocatenblad.


Ze heeft diverse en mooie foto's geleverd. De communicatie is helder en snel.


Ik zou haar zo weer inzetten!
Charlotte Helmer-Advocatenblad

Ben je klaar om te stralen? 
 Boek je fotoshoot!