Een familiefoto is het beste cadeau 

voor jezelf en je dierbare!

Jouw fotoherinneringen aan de muur

om dagelijks van te genieten.

Familiefoto in low key,studio. Foto aan de muur

Laat hét moment niet verloren gaan!

Soms wil je dat je de tijd kan stilzetten. Dat je een bepaald moment kunt bevriezen, om voor altijd te bewaren. Want hoewel het gevoel altijd in je hart zal blijven, vervagen de details helaas met de tijd.


Precies dát moment pak ik voor je met een geweldige foto. Zodat je altijd op dit dierbare moment kan terugkijken en een tastbare herinnering hebt.


Je dierbare momenten gaan deel uitmaken van je dagelijks leven. Bijvoorbeeld als je door je huis loopt en met een glimlach geniet van de foto’s aan de muur van je grootste trots: je gezin!

Wacht niet tot het perfecte moment

Je kinderen groeien op met foto’s waar je zelf ook op staat en samen als gezin. Ze zien hoe belangrijk het gezin voor jullie is. Dat je even de tijd neemt om van elkaar te genieten en mooie herinneringen te maken die met de tijd nog waardevoller zullen zijn.

Met trots zul je de foto’s met je familie en vrienden (online) delen zodat ze ook een kijkje kunnen nemen in het leven van je mooie gezin.

 

Wacht niet langer en geniet van je foto's!

Herken je dit?

Je bent diegene die altijd de foto’s maakt

Je kinderen hebben weinig foto’s waar je samen op staat. Hoe gaan ze jou later herinneren? 

Die muur blijft leeg

Je hebt wel foto’s op je telefoon maar geen familiefoto die je met trots aan de muur hangt. Die mooie muur blijft leeg...

Tijd vliegt, je kinderen groeien zo snel

Je kinderen worden steeds zelfstandiger en hebben je minder nodig. Je realiseert je dat het inderdaad heel snel gaat! Dat je de tijd niet terug kunt halen en dat je veel details niet meer zo goed kunt herinneren. De dierbare momenten en herinneringen vervagen.

Je ziet foto's van anderen die ze met trotst delen op sociale media

Je bent trots op je gezin en wil echt mooie foto's om die te delen met je familie en vrienden zeker als die ver weg wonen. 

Je blijft het uitstellen

Hoe lang wacht je? Totdat de kinderen een kleurtje hebben? De beugel eruit is of jij die kilo's kwijt bent? Zo komt er nooit iets van. Het gaat om wie jullie NU zijn want die fase komt nooit meer terug. Het perfecte moment om in te plannen is dus eigenlijk vandaag! 

Je zoekt een persoonlijk cadeau

Bij een jubileum of bijzondere gelegenheid wil je iets persoonlijks geven. Een mooie foto valt altijd in de smaak, zeker bij opa en oma.

Hoe fijn zou het zijn als...

Je kinderen opgroeien met foto’s waar je zelf ook op staat en jullie als gezin.

Ze zien hoe belangrijk het gezin voor je is. Dat je even de tijd neemt om van elkaar te genieten en mooie herinneringen te maken die met de tijd nog waardevoller zullen zijn.

Je geen zorgen hoeft te maken om de fotoshoot voor te bereiden

Je wordt bij de hand genomen in het proces, bijvoorbeeld om de juiste kleding te kiezen. Je doet het niet alleen.

Je gaat stralen!

Het is tijd dat er iemand voor je zorgt, dat je even kan ontspannen en dat je mooi wordt opgemaakt zodat je er op je best uitziet voor de foto.

Je een top dag hebt met je gezin

Je geniet van de fotoshoot en het moment samen als gezin.

Je goed op de foto staat

De juiste belichting en de beste poses om jouw beste kant te laten zien.

Familiefoto's afdrukken

Je elke dag kan genieten van de mooie foto's in jou huis

Je hoeft niet zelf uit te puzzelen wat je met je foto’s kan doen. Je foto's zullen niet meer op een USB blijven hangen of zelfs verloren gaan op je computer. In tegendeel: je ontvangt een eindproduct dat je met trots kan laten zien.
portret meisje almere

Werkwijze voor een geslaagde fotoshoot

Kennismaking

We maken kennis via een persoonlijke afspraak en we bespreken je ideeën en wensen. Vervolgens ontvang je via de email de factuur en een bevestiging met alle details en tips voor je fotoshoot.

Fotoshoot

We beginnen met koffie of thee. Het is fijn om even aan elkaar te wennen, zeker als er kinderen bij zijn. Je wordt opgemaakt (afhankelijk van je pakket). Daarna gaan we aan de slag. Ik begeleid jullie tijdens het poseren zodat jullie ontspannen op de foto staan. We maken ook spontane foto's waarin jullie persoonlijkheid en verbinding met elkaar naar voren komt.

Bestelling afspraak

Na de fotosessie maak ik binnen 2 weken een selectie van de foto’s en komen we bij elkaar om deze persoonlijk samen te zien. We beginnen met een mooie slideshow met de highlights van jullie fotoshoot en gaan we jullie lievelingsfoto’s uitzoeken.


Ik help je om het meest uit jullie fotosessie te halen en gaan mooie producten voor aan de muur en/of fotoalbums ontwerpen. Je bestelling wordt op dat moment gemaakt en betaald. Daarom is het belangrijk dat alle besluitvormers aanwezig zijn. 

Je foto aan de muur of op een album

Je fotoproducten zijn klaar!  Tijd om te genieten.


Welke fotoshoot past bij jou?

Kijk naar de mogelijkheden.

Welke fotoshoot spreek je aan?

Video Aspect Ratio: 16:9

  

Perla Michiels met camera fotostudio

Waarom kiezen voor Perla?

Ik hecht grote waarde aan familieherinneringen. Omdat ik zelf ver van mijn familie woon, zijn foto's dé manier om mijn leven met hun te kunnen delen. Wat vind ik het jammer dat we niet elke fase samen hebben kunnen beleven, zeker toen mijn kinderen klein waren.


Als moeder van 3 kinderen, waaronder een tweeling, had ik het best druk. Iedereen zei dat ze zo snel zouden groeien. Nu ineens zijn mijn kinderen in de pubertijd en realiseer ik me dat ze gelijk hadden.


Ik ben blij dat ik foto's heb om terug te kunnen kijken en dat gun ik jou ook!  Ik ben geduldig, wil je gezin leren kennen en jullie jaren blijven volgen.   

Wat zeggen klanten over Perla?

Met kleine kinderen ging het heel erg goed!

Goede ervaring bij een fotoshoot bij Perla. Professioneel en tegelijk toegankelijk in een prettige sfeer. Ook met kleine kinderen ging het heel erg goed. Zeer tevreden met het resultaat.

Some person - Company BV
Vriendelijk en laagdrempelig
Veelzijdige en mooie foto's. Perla is heel vriendelijk en laagdrempelig om bij op de foto te gaan. We hebben een leuke moeder-dochter serie gemaakt.

Marjolein Krops

Goedgekeurd door pubers
Mocht je als ouder een foto van je pubers willen waar ze zichzelf goed op vinden staan: Perla krijgt het wonderlijk voor elkaar!

Theo van Netten

Ik kan altijd op Perla rekenen

SUPER LEUK gedaan Perla! Jammer dat ik geen 6 sterren mag geven! Buiten de mooie foto's en de leuke filmpjes kan ik altijd op je rekenen!! Dat waardeer ik zeer!!

Mireille van den Bosch

Onze familiefoto's overal in huis
Elke shoot is weer een succes, de resultaten hangen vol trots aan elke muur van het huis!


Ik heb al 4 fotoshoots gedaan bij Perla, waarvan 3 met onze dochter. Ik heb haar via internet gevonden en zodoende een afspraak gemaakt. Bij Perla voel ik me goed op mijn gemak, ze denkt fijn mee en is erg creatief.


Mijn zwangerschapsfotoshoot was erg mooi en toen onze dochter 3 maanden was, hebben we de babyshoot gedaan. Van die 2 shoots heeft ze een mooi album gemaakt.


Op mijn verjaardag heb ik van mijn dochter en man een cadeaubon gekregen voor 2 fotoshoots: 1 vóórdat ze 1 jaar was en 1 nádat ze 1 jaar was. Erg leuk om het verschil te zien en wederom heeft Perla daar weer een mooi album van gemaakt. Ze kijkt daar heel anders tegenaan dan als ik dat zelf zou doen.


Fotoshoot nummer 5 gaat er zeker komen. Het is erg leuk om te doen en ik kijk met trots terug naar de foto’s.

 

Serena Samuels
3 fotosessies voor een blijvende herinnering
We zijn erg blij met het "baby’s eerste jaar pakket" bestaande uit drie fotosessies die we hebben gedaan bij Perla.


In de studio zijn vele foto’s gemaakt tegen een witte en zwarte achtergrond. Dit geeft een erg mooi effect.


Perla neemt de tijd en de kinderen voelden zich op hun gemak. Perla heeft zelf leuke accessoires en staat open voor andere ideeën.


Wij zijn erg tevreden en blij met de resultaten. Een mooie blijvende herinnering afgedrukt op diverse producten.
Michèle Frens
Jouw familiefoto's in mooie producten afgedrukt

Zet je familieherinneringen op 1e plek


Het is tijd om actie te ondernemen.

Je kunt de tijd niet bevriezen en deze fase wil je niet missen.

In een vrijblijvend gesprek leren we elkaar kennen en zien we of we een goede match zijn.