HOE ZET JE JE FOTO’S IN VOOR MEER ZICHTBAARHEID ONLINE?
30 mei 2020 

HOE ZET JE JE FOTO’S IN VOOR MEER ZICHTBAARHEID ONLINE?

In deze tijd wil ik graag een podium bieden om ondernemers die ik heb gefotografeerd onder jullie aandacht brengen. Ik ga hier een serie over maken “Klant aan het woord” en vandaag begin ik met: ARTJANNA HARKHOE van Artjanna Stories.

Artjanna profielfoto Perla fotografieWie is Artjanna?

Artjanna is Business Mentor en Zichtbaarheid Expert. Ze helpt jou je ware potentie te benutten, zodat jij een succesvolle business kunt runnen. Ze heeft ook een interessante Podcast.

Van een “Expert in zichtbaarheid online” kun je leren hoe ze haar foto’s gebruikt in haar branding, social media posts, marketing en online programma’s. Klik op mijn blog om te ontdekken hoe ze dat doet.

Hoe was haar fotoshoot?

Voor Artjanna heb ik een beeldbank van foto’s gemaakt. Ik heb eerst gekeken naar haar brand, stijl en kleuren. Van tevoren hebben we haar wensen en ideeën besproken. Voor de fotoshoot heb ik voorgesteld dat ik de kleur geel naar voren wilde halen omdat ze dat vaak draagt (qua kleding) en ook in haar posts gebruikt. Op één moment wilde ik zelfs een gele achtergrond zetten, dat was ze eerst verrast. We hadden al de foto’s gedaan die ze eigenlijk wilde, dus ze stond er voor open om met mijn suggesties verder te gaan. En wat was ze er blij mee!! Ze was heel enthousiast over deze setting. Van dit gedeelte van de fotoshoot kwamen uiteindelijk de meeste foto’s in haar selectie. Ik vind het heel fijn als mensen mee gaan met mijn ideeën en dat het zo goed uitpakt. Op deze manier komt haar brandt heel sterk naar voren.

Hoe zet ze haar foto’s in?

Artjanna is heel actief op Instagram en zet haar foto’s op een heel originele manier in met aankondigingen van haar activiteiten, posts over de succesverhalen van klanten en op haar blogs. Ze is nu bezig om een Challenge te organiseren en gebruikt de foto’s in haar presentaties en ter promotie van haar Challenge. Eén foto is zelfs geplaatst bij een artikel in het Vrouw-magazine van De Telegraaf.

Artjanna helpt je om stappen te zetten om meer zichtbaar te zijn. Daarvoor moet ze natuurlijk zelf ook heel zichtbaar zijn met professionele foto’s. Ze krijgt heel veel leuke reacties op haar foto’s en haar bedrijf blijft groeien.

Insta post Artjanna Harkhoe Perla Fotografie

Wat kan Artjanna voor je betekenen?

Haar missie is om jouw bijzondere en authentieke verhaal succesvol in de markt te zetten, waardoor jij (eindelijk) in jouw grootsheid kan stappen en zichtbaar wordt op de manier zoals dit het allerbeste bij jou past en waardoor jij veel anderen zal gaan raken!

Artjanna over Perla:

“Perla is een professionele fotograaf met heel veel kennis in huis. Zij weet precies hoe ze je het beste op de foto kan krijgen. Oog voor details en het groter plaatje dat heeft ze in zich. Door haar expertise en kennis op dit vlak voelde ik me direct vertrouwd. Dit zie je ook op de foto’s terug. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en het resultaat. Het was heel fijn om door Perla gefotografeerd te worden. Dankjewel Perla!”

Wij je ook een fotosessie maken om meer zichtbaar online te zijn? Lees meer hier of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Volgende week organiseert Artjanna en 5-daagse Challenge. Geïnteresseerd? Meld je aan via: https://artjannastories.com/challenge/

Over de schrijver
Reactie plaatsen